A Kölcsey Ferenc Iskolák 2. Találkozója Vásárosnamény, 2004. január 22.

Erre az eseményre a kultúra napján került sor a mi iskolánk kezdeményezésére. Nagyon izgatottan vártuk ezt a jeles napot. Az utazást busszal oldottuk meg. Megérkezésünk után megismerkedtünk a naményi iskolával. Ebben, az ottani tanulók szívesen segítettek bennünket.

kolcseyItalalkozo2_0.jpg
Ezt követően kulturális műsor keretében emlékeztünk névadónkra, aki nagyon sokat tett hazánkért. Míg a nagyok bemutatkozó ünnepségen szerepeltek, addig mi (alsósok) ügyességi versenyen vettünk részt. Itt ötletes feladatokkal, játékokkal mértük össze tudásunkat. Jó hangulatban töltöttük el így a délelőtti órákat.
Ez a verseny jól sikerült, hiszen a fehérgyarmatiakkal együtt 1. helyezést értünk el. Ajándékba sulinoteszt illetve narancsot kaptunk. Ezt követően nagyon finom ebéddel láttak el bennünket. Miután elfogyasztottuk a jóízű falatokat, a felsősök szavalóversenyen vettek részt.
A mi szórakozásunkról a tornateremben megrendezett diszkóval gondoskodtak. Jókedvűen és felszabadultan töltöttük el ezeket a vidám órákat. Közben barátságok, sőt szerelmek is szövődtek a Kölcsey iskolák diákjai között. Nagyon szomorúak lettünk, amikor a búcsúzásra került a sor, és haza kellett utazni. Máig is sokat emlegetjük ezt a napot. Tanárainknak köszönjük, hogy megszervezték. Reméljük, jövőre újra találkozhatunk azokkal a tanulókkal, akikkel vidáman eltöltöttük e napot.