események

A Kölcsey Iskolák 4. Találkozója. Szatmárcseke, 2006. január 25.

Ez a rendezvény most Szatmárcsekén zajlott le, a megújult iskola épületében. Minden megemlékezésen öt Kölcsey nevét viselő iskola jelenik meg. Mi, a Kölcséből érkező gyerekek néptánccal, az Indul a bakterház című jelenettel
kolcseyIVtalalkozobakterhaz_0.jpg

és a mazsorett csoport szereplésével büszkélkedhettünk ezen a napon.
kolcseyIVtalalkozomazsorett_0.jpg

A Kölcsey Iskolák 3. Találkozója. Fehérgyarmat, 2005. január 24.

Három éve már, hogy a Kölcsey Ferenc nevét viselő iskolák a Magyar kultúra napján találkozunk. Közösen emlékezünk a névadónkra, a Himnuszra, és együtt töltünk egy feledhetetlen délelőttöt, napot.

A Kölcsey Ferenc Iskolák 2. Találkozója Vásárosnamény, 2004. január 22.

Erre az eseményre a kultúra napján került sor a mi iskolánk kezdeményezésére. Nagyon izgatottan vártuk ezt a jeles napot. Az utazást busszal oldottuk meg. Megérkezésünk után megismerkedtünk a naményi iskolával. Ebben, az ottani tanulók szívesen segítettek bennünket.

A Kölcsey Ferenc Iskolák 1. Találkozója. Kölcse 2003. január 22.

Részlet a 2003. január 22-i Magyar Kultúra Napja alkalmából rendezett ünnepi beszédből:
„Kedves Gyerekek és Kollégák!
Úgy gondolom, sok tanuló és nevelőtársam nevében mondhatom, hogy szorongással és némi feszültséggel érkeztünk el a mai naphoz, január 22-éhez.
Természetesen ez annak köszönhető, hogy egy nem mindennapi feladatot tűztünk magunk elé. Legyünk elindítói és gazdái egy minden tekintetben nemes célkitűzésnek: szervezzük meg a Szatmár- Beregi Kölcsey Ferenc Általános iskolák I. találkozóját. Célunk a mai napon megvalósul, remélem a legtöbb résztvevő megelégedésére.

Események

Ezeken az oldalakon a Kölcsey Ferenc ÁMK Általános Iskolájában történt eseményekről, rendezvényekről olvashat összefoglalót.